نرخ اتحادیه جلوبندی سازی 1403 (1)

نرخ اتحادیه جلوبندی سازی 1403

نرخ اتحادیه جلوبندی سازی 1403 یکی از بخش‌های مهم صنعت خودرو سازی در ایران محسوب می‌شود. این اتحادیه نقش اساسی در تعمیر و نگهداری سیستم تعلیق و جلوبندی خودرو دارد. در این بخش، متخصصان و کارشناسان جلوبندی سازی برای تعویض و تعویض قطعاتی همچون سیستم فنر، کمک فنرها، سیستم فرمان و سایر قطعات دیگر جلوبندی مسئول هستند. این موضوع تاثیر زیادی در عملکرد و ایمنی خودرو دارد. همچنین نرخ خدمات جلوبندی سازی در ایران تحت نظر این اتحادیه است که این نرخ‌ها معمولا طبق عوامل مختلفی همچون نوع و مدل خودرو، خدمات ارائه شده، قطعات مورد نیاز و … تعیین می‎شود. در ادامه به این نرخ می‌پردازیم.

برای اطلاع از قیمت نرخ اتحادیه جلوبندی سازی 1403 با شماره 09194143400 تماس بگیرید…

اهمیت تعویض و تعمیر جلوبندی اتومبیل

سیستم تعلیق و جلوبندی خودرو تاثیر زیادی در بهبود کیفیت سواری خودروهای و حفظ تعادل و پایداری منسب آن است. جلوبندی خودرو به تمامی قسمت‌های جلویی خودرو مانند میل موجگیرها، بوش طبق، میل تعادل گفته می‌شود که نقش مهمی در حرکت یا سکون خودرو دارد. این قسمت رد صورت خرابی می‌تواند ضربات شدید را به داخل کابین منتقل کند، لذت رانندگی را کاهش دهد و خطرات جانی نیز به دنبال داشته باشد.

جلوبندی خودرو شامل قطعات متعددی می‌شود که هر کدام وظایف خاص خود را دارند. از جمله از این قطعات می‌توان به طبق، بوش، کمک فنر، میل فرمان و فرمان، سگ دست، شغال دست و … اشاره کرد. در صورت خرابی این قطعات عملکرد خودرو به مشکل می‌خورد.

قطعات جلوبندی کدامند؟

در این بخش برخی از قطعات جلوبندی را به شما معرفی می‌کنیم و وظایف آن را شرح می‌دهیم:

فنرها

یکی از اعضای اصلی جلوبندی خودرو فنرها هستند که وظیفه جذب شوک‌ها و ارتعاشات ناشی از ناهمواری‌های جاده است. این قطعات معمولا به صورت فنر، تخت یا پیچشی هستند که به کمک تعادل و کاهش فشار وارد شده به سایر قطعات جلوبندی، هنگام رانندگی به شما احساس راحتی می‌دهند.

کمک فنرها

یکی دیگر از اجزای جلوبندی خودرو کمک فنرها است که حرکت‌ ناخواسته خودرو مانند تکان‌های شدید را کنترل می‌کنند. این قطعات مستقیما با فنرها در تعامل هستند. این قطعه وظیفه مهار ارتعاشات ناشی از فنرها را برعهده دارند و از حرکات اضافی جلوگیری می‌کنند. کمک فنرها می‌توانند در انواع مختلفی طراحی شوند که از جمله از آن‌ها شامل کمک فنرهای هیدرولیکی و گازی هستند.

سیستم فرمان

این سیستم به راننده این امکان را می‌دهد که جهت حرکت خودرو را کنترل کند. این سیستم از فرمان، سیلندر فرمان، مفصل‌ها و قطعات متصل به آن تشکیل می‌شود. در خودروهای امروزی، سیستم فرمان معمولا به صورت هیدرولیکی یا الکتریکی عمل می‌کنند.

بازوهای فرمان

بازوهای فرمان قطعاتی هستند که وظیفه انتقال حرکت‌های سیستم فرمان به چرخ‌ها را دارند. این قطعات به فرمان متصل بوده و حرکت چرخشی فرمان را به چرخ‌ها منتقل می‌کنند تا خودرو در مسیر مورد نظر حرکت کند.

سیستم فرمان

سیستم فرمان خودرو قطعاتی را شامل می‌شود که خودرو را از زمین جدا کرده و به کمک آن‌ها تعادل و راحتی خودرو را تامین می‌کند. این سیستم شامل فنرها، کمک فنرها، اهرم‌ها، بازوها و شاسی است که هدف از طراحی آن حفظ راحتی و ایمنی خودرو است.

چرخ‌ها و تایرها

چرخ و تایرها یکی از اجزای حیاتی جلوبندی خودرو هستند که با به طور مستقیم با سطح جاده در تماس هستند و به همین دلیل تاثیر زیادی در عملکرد خودرو دارند. چرخ‌ها نیز به سیستم تعلیق و سیستم فرمان متصل می‌شوند و از این طریق نقش حیاتی در حرکت و کنترل خودرو دارد.

شلنگ و اتصالات

شلنک‌ها و اتصالات به عنوان رابط‌های سیستم‌های مختلف خودرو عمل می‌کنند. این قطعات به خصوص در سیستم‌های هیدرولیکی فرمان و سیستم تعلیق اهمیت دارند و وظیفه منتقل حرکت‌ها و سیگنال‌ها را بین اجزای خودرو بر عهده دارد.

سیستم ترمز

گرچه سیستم ترمز به طور مستقیم جزو جلوبندی نیست، اما اجزای آن مانند دیسک ترمز و کالیپرها در تعامل با سیستم جلوبندی برای توقف خودرو هستند. سیستم ترمز با به طور موثر با سیستم تعلیق خودرو هماهنگ باشد تا در فرآیند توقف خودرو مشکلی ایجاد نشود.

علائم خرابی جلوبندی خودرو کدامند؟

علائم خرابی جلوبندی خودرو شامل موارد زیر هستند:

صدای تق تق یا ساییدگی از جلوبندی

یکی از علائم شایع خرابی جلوبندی، شنیدن صدای غیر عادی از قسمت جلوی خودرو است. این صدا معمولا هنگام رانندگی در جاده‌های ناهموار یا هنگام پیچیدن خودرو به گوش می‌رسد. صدای تق تق یا ساییدگی می‌تواند نشان دهنده خرابی در مفاصل توپی، فنرها یا کمک فنرها باشد.

لرزیدن یا ارتعاش در فرمان

در صورتی که هنگام رانندگی یا هنگام حرکت در جاده‌های ناهموار، فرمان‌تان شروع به لرزیدن یا ارتعاش می‌کند، این می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات در سیستم تعلیق یا جلوبندی باشد. خرابی در قطعاتی همچون کمک فنرها یا چرخ‌ها می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.

کشیده شدن خودرو به یک طرف

اگر خودرو شما به طور مداوم به یک طرف کشیده می‌شود، حتی هنگامی که فرمان را صاف نگه می‌دارید، این مشکل ممکن است نشانه خرابی در سیستم فرمان یا تعلیق باشد. معمولا این مشکل به دلیل خرابی در مفاصل فرمان، سیستم تعلیق یا تنظیما زاویه چرخ‌ها ایجاد شود.

تکان خوردن بدنه یا احساس ناپایداری هنگام پیچیدن

در صورتی که خودرو هنگام پیچیدن احساس ناپایداری یا تکان خوردن شدید داشته باشد، این موضوع ممکن است نشانه اشکال در سیستم تعلیق، فنر یا کمک فنرها باشد. این مشکل معمولا افزایش سرعت و پیچیدن شدیدتر می‌شود.

اجرت و هزینه جلوبندی هر خودرو

در این بخش به بررسی اجرت و هزینه جلوبندی خودروهای پرفروشی همچون پژ 405، پراید، ال 90 و 206 و … طبق نرخنامه جلوبند سازی 1403 می‌پردازیم:

 اجرت تعمیر جلوبندی پژو  300-350 هزار تومان
قیمت پک کامل جلوبندی پژو  1 میلیون تا 1میلیون 350 هزار تومان
 هزینه کامل جلوبندی پژو  1میلیون و 300 هزار تومان تا 1 میلیون 650 هزار تومان
  اجرت تعمیر جلوبندی پراید 200 هزار تومان
 قیمت پک کامل جلوبندی پراید 600 تا 700 هزار تومان
  هزینه کامل جلوبندی پراید 800 تا 900 هزار تومان
  اجرت تعمیر جلوبندی 206 300 هزار تومان
 قیمت پک کامل جلوبندی پژو 206 1میلیون 300 تا 1 میلیون 700 هزار تومان
 هزینه کامل جلوبندی پژو 2061میلیون و 600 تا 2 میلیون تومان

جمع‌بندی

در این مقاله درمورد نرخ اتحادیه جلوبندی سازی 1403 صحبت کردیم. جلوبندی شامل تمامی قسمت‌های جلویی خودرو است که قطعات متعددی را شامل می‌شود. این قطعات شامل سیبک، کمک فنر، فنر، سیستم فرمان، سیستم ترمز، سگ دست، شغال دست، غریبلک فرمان و … هستند. این قطعات در حرکت و سکون خودرو نقش دارند و هر کدام وظایف خاص خود را دارند. برای مثال کمک فنرهای خودرو حرکات ناخواسته مانند تکان‌های شدید را کنترل می‌کند. جلوبندی خودرو هنگام خرابی علائم متعددی از خود نشان می‌دهد که از جمله از آن‌ها شامل تکان‌های شدید خودرو، لرزیدن اتاق خودرو و فرمان، انحراف و کشیده شدن خودرو به یک سمت و … هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید