تعمیر جلوبندی آریزو 8 (1)

تعمیر جلوبندی آریزو 8

تعمیر جلوبندی آریزو 8 خود را به بهترین جلوبندی سازی در تهران بسپارید ….خودرو آریزو 8 در حال حاضر پرچمدار محصولات فونیکس محسوب می‎شود و گران‌ترین سدانی است که تاکنون توسط شرکت مدیران خودرو تولید شده است. این خودرو دارای موتور قدرتمند، طراحی به روز و امکانات مناسب است. یکی از قطعات مهم این خودرو یا تمامی خودروها، جلوبندی آن است. جلوبندی خودرو قطعات متعددی را شامل می‎شود که شامل سیبک، سگ دست، شغال دست، اکسل، کمک فنر، میل فرمان و … هستند. امروز در مقاله تعمیر جلوبندی آریزو 8 قصد داریم درمورد جلوبندی و قطعات مربوط به آن صحبت کنیم. پس اگر می‌خواهید با این قطعه مهم آشنا شوید، با ما همراه باشید.

برای تعمیر جلوبندی آریزو 8 و تعویض لنت ترمز آریزو 8 ، تعویض تسمه و…. با شماره 09194143400 تماس بگیرید!

هزینه تعمیر جلوبندی آریزو 8

جلوبندی خودرو چیست؟

جلوبندی خودرو به قسمت جلویی و زیرین خودرو گفته می‌شود که برای کنترل خودرو در پیچ‌ها، دست اندازها و جاده‌های ناهموار و همچنین خنثی کردن ضربه‌های وارد شده به اتاق خودرو و سرنشینان کابرد دارد. سیستم جلوبندی خودرو از قطعات محافظتی یکپارچه تشکیل شده اند که هر کدام از آن‌ها کاربرد مخصوص به خود را دارند.

اجرت تعمیر جلوبندی آریزو 8

اجزای جلوبندی خودرو

سیستم جلوبندی خودرو شامل قطعات مختلفی می‌شود که مربوط به محور حرکتی جلوی خودرو هستند در این بخش این اجزا را به شما معرفی می‌کنیم:

سیستم تعلیق فرمان

دستگاه تعلیق

رام

فنر

کمک فنر

سیبک

سیبک مفصلی (قرقری) فرمان

طبق یا سینی

میل تعادل یا میله موج گیر

سگ دست

شغال دست

اکسل

بوش

دسته موتور

توپی سر کمک

گردگیر

وظایف قطعات جلوبندی خودرو

در این بخش وظیف جلوبندی خودرو را برای شما شرح می‌دهیم که شامل موارد زیر هستند:

 سیستم فرمان

سیستم فرمان یکی دیگر از قطعات جلوبندی است که از فرمان، چرخ دنده، غریبلک فرمان، جعبه، میل فرمان و سیز اتصالات تشکیل شده است. سیستم فرمان خودرو وظیفه کنترل حرکت و هدایت خودرو را بر عهده دارد. در سیستم فرمان خودرو نیروی لازم برای گردش در لاستیک‌ها در مسیر از طریق دست رانند تامین می‌شود.

سیستم تعلیق

سیستم تعلیق خودرو که با فنر بندی قسمتی از خودرو شناخته می‌شود. این قسمت از اتاق، شاسی، سرنشینان و متعلقات آن تشکیل شده است. قطعات موجود در سیستم تلیق شامل فنر، کمک فنر، جرم فنربندی شده و جرم فنر بندی نشده هستند.

سیستم تعلیق خودرو دو وظیفه مهم دارند که این دو وظایف شامل کاهش ارتعاشات و نوسنات جاده‌ها و مسیرهی ناهموار بری جلوگیری از وارد شدن ضربه به اتاق و سرنشینان خودرو هستند. همچنین سیستم تعلیق خودرو در جهت وارد شدن کمترین فشار به خودرو، وظیفه هدایت خودرو و برخورد مناسب سطح لاستیک‌ها و جاده‌ها را نیز بر عهده دارد.

رام

رام قطعه دیگری از جلوبندی است که بخش‌های دیگر جلوبندی را به هم متصل می‌کند. رام از جنس فلز ساحته شده است و از دو طرف به شاسی‌ها وصل می‌شود.

فنر

فنر از قطعات اصلی جلوبندی محسوب می‌شود که خاصیت کشسانی دارد به طوری که اگر به آن نیرو وارد کنید، خاصیت ارتجاعی و بازگشت آن باعث می‎شود به حالت اولیه بازگردد. فنرهایی که در سیستم جلوبندی خودرو وجود دارند شامل فنرهای مکانیکی، هوایی یا پنوماتیک و فنرهای روغنی یا هیدرولیک هستند که به ترتیب به شکل جامد، گاز و مایع هستند. این قطعات می‌توانند وزن اتاق خودرو را تحمل کنند و میزان فشار و ارتعاشات وارد به خودرو در هنگام رانندگی در جاده‌های ناهموار را کاهش دهد.

بیشترین ضربت وارد به خودرو به فنرها منتقل می‌شود و فنرها به دلیل ارتعاش پذیری زیاد، قابلیت خنثی کردن ضربات را دارند. ناگفته نماند که ارتفاع زدن و تغییر فنر در خودرو باعث به وجود آمدن اشکال در سیستم جلوبندی خودرو می‌شود.

فنر در خودرو انواع مختلفی دارد که شامل فنرهای لول، فنرهای تخت و پیچشی هستند.

فنرهای لول

فنرهای لول معروف‌ترین و پرکاربردترین فنرهای مورد استفاده در جلوبندی محسوب می‌شوند فنرهای لول با پیچیدن یک میله با سطح مقطع دایره‌ای شکل به دور یک استوانه ساخته می‌شوند.

فنرهای تخت

همانطور که از نام این نوع فنرها پیداست، فنرهای تخت به صورت ورقه‌های تخت در اندازه‌های مختلف و رو به روی هم ساخته شده‌اند. فنرهای تخت از انعطاف پذیری بالایی برخوردار هستند و از جنس شمش‌های فلزی ساخته شده‌اند. برای تعلیق چرخ‌های عقب از فنرهای تخت استفاده می‌شود.

فنرهای پیچشی

این نوع فنرا از یک میله با خاصیت پیچش و انعطف پذیری هستند که برای تامین پیچشی استفاده می‌شوند.

کمک فنر

یکی دیگر از اجزای جلوبندی کمک فنر است که به علت خاصیت کشسانی خود نقش مهمی در خنثی کردن نوسانات کوچک جاده را بر عهده دارد. این قطعه قطعه‌ای مکانیکی است که نزدیک چرخ‌های خودرو نصب شده است. یک سر کمک فنر به اتاق شاسی خودرو وصل می‌شود و سر دیگر آن به جز متحرک سیستم تعلیق مانند طبق یا پوسته اکسل وصل می‌شود.

دلایل خرابی جلوبندی خودرو

جلوبندی خودرو به دلایل متعددی خراب می‌شود که شامل موارد زیر هستند:

رانندگی نادرست

سنگین بودن خودرو بیش از حد مجاز

تنظیم نبودن چرخ‌ها و لاستیک‌ها

استفاده از رینگ و لاستیک نامناسب

آسیب دیدگی شاسی

ایراد در سیستم ترمز

تردید مکرر در مسیرهای ناهموار

عدم سرویس و نگهداری به موقع خودو

استفاده از لاستیک‌های بی کیفیت

بالانس نبودن چرخ‌ها

ضربه خوردن به شاسی خودرو

علائم خرابی جلوبندی

جلوبندی خودرو در صورت خرابی علائم متعددی دارد که شامل موارد زیر هستند:

کشیده شدن فرمان به یک سمت

سفت شدن فرمان هنگام دور زدن

لرزش غیر عادی فرمان

چرخش ناگهانی و خود به خودی فرمان

مشاهده نشت روغن در قسمت زیرین خودرو

احساس لرزش و تکان‌های غیر عادی حین رانندگی

عدم راحتی حین حرکت خودرو

شنیدن صدای قیژ قیژ هنگام دور زدن

عدم ترمزگیری درست و به موقع

فرسوده شدن لاستیک‌ها

احساس کردن تمامی چاله‌ها و ناهمواری‌ها مسیر

جمع‌بندی

در این مقاله به تعمیر جلوبندی آزرا 8 پرداختیم. جلوبندی به قطعات زیرین و جلویی خودرو گفته می‌شود که قطعات متعددی دارد. این قطعات شامل کمک فنر و فنر، سیبک، اکسل، فرمان و میل فرمان و … هستند. در ادامه نیز درمورد نحوه عملکرد این قطعات صحبت کردیم. جلوبندی به دلایل مختلفی خراب می‎شود که می‌توانند شامل رانندگی نادرست، استفاده از رینگ و لاستیک نامناسب، تنظیم نبودن چرخ‌ها، ایراد در سیستم ترمز، تردد مکرر در مسیرهای ناهموار، عدم سرویس و نگهداری به موقع خودرو و … باشند. علائم خرابی این قسمت نیز اعم از کشیدن شدن فرمان به یک سمت خودرو، سفت شدن فرمان و … هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید